Τελειωμένο του Κβιλιτάια και του Κορέια… ανανεώνει ο Μόργκαν Μπράουν, πρόταση σε Λαίφη

Τα μεταγραφικά δεδομένα στον Άρη

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το θέμα με τις μεταγραφές των Κβιλιτάια και Κορέια στον Άρη πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Η πρόταση στον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό είναι πολύ δελεαστική, οι πληροφορίες μας αναφέρουν για ποσό ρεκόρ τον χρόνο πάνω από 800 χιλιάδες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με Κορέια, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης υπάρχει προσύμφωνο. Όσον αφορά την περίπτωση Λαίφη, έγιναν ήδη συζητήσεις με τον Άρη να καταθέτει στον διεθνή Κύπριο πρόταση συνεργασίας η οποία εξετάζεται.

Η περίπτωση του Μόργκαν Μπράουν απασχολεί τον Άρη με τους ιθύνοντες της “Ελαφράς ταξιαρχίας” να έρχονται σε επαφή τον ποδοσφαιριστή και αφού άκουσαν τα θέλω του να ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. Φαίνεται ότι θέλουν τον Άγγλο που αναμένει Κυπριοποίηση στην ομάδα, ενώ αν τα δεδομένα αλλάξουν τότε ίσως δοθεί με δανεισμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy