Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έρχεται η δική σας στιγμή»!

Το μήνυμα του Βάσκου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στην προτελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του τελικού του Conference League.

Μία μέρα έχει απομείνει για την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προετοιμάζει τους παίκτες του για τον μεγάλο αγώνα με τη Φιορεντίνα, χωρίς άγχος, και χθες έγινε μία πιο αναλυτική παρουσίαση των «βιόλα».

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή της ομιλίας του, ο Βάσκος προπονητής είπε στους ποδοσφαιριστές «έρχεται η δική σας στιγμή το βράδυ της Τετάρτης, πλησιάζει η δική σας βραδιά».

Με αυτό τον τρόπο ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να δείξει στους «ερυθρόλευκους» πόσο πολύ πιστεύει σε εκείνους και αν ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες τους, τότε θα είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν την Τετάρτη το βράδυ την κατάκτηση του τροπαίου.

Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα τρεξίματα της ιταλικής ομάδας, ενώ στάθηκε εκ νέου στις αδυναμίες που έχει στην αμυντική της λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η Φιορεντίνα έχει καταφέρει στα τελευταία λεπτά, μετά το 85’, να σκοράρει 13 φορές, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Βάσκο τεχνικό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy