«Αντίο» Μότα στην Μπολόνια με ήττα… μαχαιριά για Ρόμα – Δύσκολα 6η ομάδα στο Champions League η Ιταλία

Η Μπολόνια ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Τζένοα -στο τελευταίο παιχνίδι του Τιάγκο Μότα στον πάγκο των «ροσομπλού»- βάζοντας πολύ δύσκολα στη Ρόμα για εισιτήριο για το Champions League.

Με ήττα ολοκλήρωσε την ιστορική της πορεία στη φετινή Serie A η Μπολόνια, η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Τζένοα στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι που σήμανε και το «αντίο» του Τιάγκο Μότα στον πάγκο των «ροσομπλού». Την Πέμπτη (23/5), εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στις τάξεις τους, ενώ θα εξαργυρώσει τα όσα πέτυχε φέτος με την ομάδα του -και το ιστορικό εισιτήριο για το Champions League– με «μεταγραφή» στη Γιουβέντους.

Παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα έκοψε τις ελπίδες της Μπολόνια για την 3η θέση. Βέβαια -έχοντας πάντα εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League- μπορεί να βρεθεί ακόμη και 5η, εάν η Αταλάντα νικήσει έστω ένα από τα δύο ματς που της απομένουν (αμφότερα εντός έδρας με Τορίνο και Φιορεντίνα). Αρνητική εξέλιξη κυρίως για την 6η Ρόμα. Υπενθυμίζεται ότι εάν και μόνο εάν οι «μπεργκαμάσκι» τερμάτιζαν στην 5η θέση, η Ιταλία θα έβγαζε και 6η ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να «χτυπούν» από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, στο 13′ με τον Μαλινόφσκι και στο 59′ με τον Βιτίνια. Βασικός για την Μπολόνια για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Η βαθμολογία:

Τζένοα-Μπολόνια: 2-0

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy