Aγκάλιασε την άνοδο στην Bundesliga με νέα «όργια» Τζόλη η Φορτούνα!

Με τον Χρήστο Τζόλη να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-3) στο μπαράζ με την Μπόχουμ και έκανε τεράστιο βήμα επιστροφής στην Bundesliga!

Αγκαλιά με την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Bundesliga ύστερα από τέσσερα χρόνια βρίσκεται η Φορτούνα , η οποία πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπόχουμ!

Η ομάδα του Ντίσελντορφ επικράτησε 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου, κάνοντας τεράστιο βήμα ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (27/5, 21:30, υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ) στο γήπεδό της.

Σ’ έναν ακόμα αγώνα που οι φιλοξενούμενοι είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον «δικό μας», Χρήστο Τζόλη, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του!

Ο Έλληνας άσος -και «χρυσό κανόνι» της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας τη φετινή σεζόν- το πήρε πάνω του σε ακόμα ένα ματς. Εξάλλου, από δική του απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 13′ προήλθε το 0-1, με τον Χόφμαν να μην υπολογίζει καλά και να στέλνει από κοντά καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Φορτούνα πάτησε ακόμα περισσότερο γκάζι στο δεύτερο μέρος και το εξαργύρωσε. Ο Τζόλης έβγαλε «άρρωστη» ασίστ για το 0-2 από τον Κλος στο 64′, ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 72′ ύστερα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έλληνα άσου, με τον Ένγκελχαρντ να παίρνει το «ριμπάουντ» και να διαμορφώνει το τελικό 0-3. Έτσι, η Μπόχουμ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποβιβαστεί ύστερα από τρία χρόνια.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy