Παπαδόπουλος: “Μόλις είμαστε έτοιμοι, θα βγαίνουμε επίσημα με ανακοινώσεις…”

Τι ανέφερε ο Υπεύθυνος Τύπου του Άρη για Κβιλιτάια και τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις σήμερα(23/5) στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Πολύβιο Αλεξάνδρου.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη μίλησε για το θέμα με τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, για τον προγραμματισμό και τον απολογισμό της περασμένης σεζόν…

 

Για τον προγραμματισμό: «Αυτός είναι ο στόχος. Να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με αυτό που δείξαμε φέτος για να επανέλθουμε δριμύτεροι. Ο προγραμματισμός τρέχει και είναι σε εξέλιξη, χωρίς την πίεση του χρόνου».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Έχουν γίνει πολλά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ δεν είναι ένα πράγμα που έφταιξε. Πολλά έπαιξαν τον ρόλο τους. Οι 53 αγώνες σε Ευρώπη και Κύπρο, οι απουσίες κάποιων παικτών που είναι πολύ σημαντικοί. Ήταν και η κούραση, λίγο από όλα».

Για τα λάθη και το μάθημα: «Σε κάθε σεζόν μαθαίνεις, είτε είσαι έμπειρος, είτε άπειρος. Μέσα από μια αποτυχία μπορείς να μάθει πολλά περισσότερα παρά από μια επιτυχία. Θέλουμε να δείξουμε ότι μαθαίνουμε και δεν επαναλαμβάνουμε τα λάθη που κάναμε».

Αν είναι αποτυχημένη η σεζόν: «Όχι. Αποτυχημένη είναι μια λέξη που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ και μπήκαμε για πρώτη φορά σε ομίλους. Στο πρωτάθλημα τα χαλάσαμε στα πλέι-οφ. Σαφώς όμως δεν ήταν και η κατάληξη που θέλαμε».

Για τον Κβιλιτάια: «Δυστυχώς δεν θα ρίξω φως σε αυτό το κεφάλαιο. Ισχύει αυτό που είπα και τις προηγούμενες μέρες. Αν έχουμε μια περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί στο 100%, θα ανακοινωθεί. Μόλις είμαστε έτοιμοι, θα βγαίνουμε επίσημα με ανακοινώσεις. Ότι βρισκόμαστε σε επαφές με παίκτες, είναι δεδομένο. Όμως κάτι που φαίνεται πολύ κοντά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαλάσει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο προγραμματισμός μας είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Για την προετοιμασία: «Αρχίζουμε με εργομετρικές εξετάσεις 18 και 19 Ιουνίου και μετά θα αναχωρήσουμε για Λετονία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy