Κυρ.Μητσοτάκης: «Ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να γίνεται στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους»

Αθλητικό «χρώμα» είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό «Open». Μεταξύ άλλων, ο Ελληνας πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαϊου στην «Opap Arena» με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί το τρόπαιο απέναντι στην Φιορεντίνα, μίλησε για το final four της Euroleague, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο τελικός κυπέλλου θα πρέπει να γίνεται στο ΟΑΚΑ.

«Μακάρι προφανώς να έχουμε νικητή ελληνική ομάδα στο Conference League και να έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στο final four. Επειδή ήμουν πολύ τυχερός στις προβλέψεις μου, είπα να μην προκαλώ την τύχη μου και να σταματήσω», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εγινε σημαντική πρόοδος στην ασφάλεια στα γήπεδα. Το ζήτημα αυτό (σ.σ. ο τελικός κυπέλλου) αφορα την ΕΠΟ. Ο τελικός του κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρόταση μου και αυτό να είναι πάγιο. Βάζω την πρόταση στο τραπέζι και αναμένω από την ΕΠΟ να την κάνει αποδεκτή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy