Δύσκολη παραμονή Εκπολό… Οικονομική διαφορά με Ματσίν

"Πυρετός" συζητήσεων στον Απόλλωνα για φλέγοντα θέματα προγραμματισμού

Δυσκολεύει πάρα πολύ η πιθανότητα παραμονής του Godswill Ekpolo στον Απόλλωνα, αφού υπάρχουν διαφορές με τις πιθανότητες παραμονής του Νιγηριανού αμυντικού στους “γαλάζιους” να μειώνονται δραματικά.

Ο Εκπολό ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στον Απόλλωνα στις δύο αποτυχημενες σεζόν που πέρασαν με το υμβόλαιο του να λήγει. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να αντιτραφούν οι όροι, κάτι που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όσον αφορά τον πρώην προπονητή, όπως όλα δείχνουν τον Ισπανό Πάμπλο Ματσίν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά στην αποζημείωση του με την επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών να είναι στον “αέρα”!

Οι προσπάθειες συνεχίζονται αφού υπάρχει και συμφωνία με τον νέο κόουτς! Αυτά είναι τα δύο θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή, ενώ εφόσον λυθούν έπονται τα επόμενα, θέμα παραμονής Βαλμπουενά και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy