Οι τελευταίες στιγμές του Κλοπ στο γραφείο: «Μάζεψα τα πράγματα…»

Η ώρα πλέον έχει φτάσει. Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ και το τελευταίο του παιχνίδι στην τεχνική της ηγεσία, είναι πλέον γεγονός.

Μία ημέρα πριν την τελευταία συνάντηση με τη Γουλβς, ο Γερμανός μοιάζει να μην μπορεί να το πιστέψει ακόμα. Η τελευταία του τοποθέτηση ήρθε από το γραφείο του, με τον Κλοπ να επισημαίνει πως μάζεψε όλα τα πράγματά του.

Αναμένει να δει τους φίλους της Λίβερπουλ, «προειδοποίησε» πως θα συγκινηθεί και ανακοίνωσε πόσο περίεργα του φαίνονταν όλα, στην τελευταία προπόνηση με τους παίκτες του!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ στο γραφείο του, μετά την τελευταία του προπόνηση:

«Τελευταία ημέρα (σ.σ.χθες) στο γραφείο. Ήταν πολύ περίεργο. Όλοι έγιναν αρκετά συναισθηματικοί. Έλεγα στον εαυτό μου πως αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι το παιχνίδι και μετά οι διακοπές.

Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είμαι και εγώ έτσι. Αφήνω αυτό το μέρος λοιπόν. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία θα πω. Μάζεψα τα πράγματα. Θα σας δω στο γήπεδο…».

england365.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy