Η Ίπσουιτς εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League

Η Ίπσουιτς έδωσε τέλος στην 22χρονη… εξορία της από την Premier League.

Ο σύλλογος, που εφέτος αγωνιζόταν στην Championship, εξασφάλισε την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία, μετά τη σημερινή νίκη με 2-0 επί της Χάντερσφιλντ, αρνούμενη να… χαρίσει στη Λιντς τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που οδηγούσε στην άνοδο.

Η Ίπσουιτς χρειαζόταν έναν βαθμό για να «κλειδώσει» την άνοδό της στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, ενώ το σύνολο του Κίραν ΜακΚένα έγινε η πρώτη ομάδα μετά τη Σαουθάμπτον του 2012 που κέρδισε συνεχόμενες ανόδους από την τρίτη κατηγορία έως την Πρέμιερ Λιγκ.

Tην ίδια ώρα η Λιντς περίμενε ένα… θαύμα προκειμένου να είναι εκείνη η ομάδα που θα ακολουθούσε τη Λέστερ! Ωστόσο, τα «παγώνια» γνώρισαν ήττα 2-1 από τη Σαουθάμπτον και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο μέσω των playoffs! Στην 4η θέση οι «Άγιοι», με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνεται από Νόριτς και Γουέστ Μπρομ!

Όσον αφορά τον υποβιβασμό η Μπέρμιγχαμ παρά τη νίκη της επί της Νόριτς, πήρε την… άγουσα για τη League One, εκεί όπου την ακολούθησαν η Χάντερσφιλντ και η Ρόδεραμ.

Τα ζευγάρια των playoffs ανόδου:
Λιντς-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy