Επιστρέφει με το τρόπαιο η ομάδα Κ13 της ΑΕΛ

Κατέκτησε το Κύπελλο στον όμιλο SILVER του διεθνούς τουρνουά του ΠΑΟΚ εις μνήμη "Παναγιώτη Κατσούρη" στη Θεσσαλονίκη

Στο τουρνουά Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του “Παναγιώτη Κατσούρη” πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα συμμετείχε η ομάδα Κ13 της ΑΕΛ.

Στο τουρνουά, που διεξήχθει αυτό το Σαββατοκύριακο(27,28/4), έλαβαν μέρος εκτός από τον ΠΑΟΚ, ομάδες όπως η Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Νιουκάστλ και η Μπόχουμ στις ηλικιακές ομάδες των Κ13 και Κ15.

Η ομάδα της ΑΕΛ Κ13 συμμετείχε στον Α΄όμιλο με τον ΠΑΟΚ, την Έξετερ και τη Red Star School. Έχοντας στα πρώτα τρία παιχνίδια μία νίκη και δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Έξετερ, νίκη κόντρα στη Red Star School, συνέχισε στο μονοπάτι των ομάδων από τους τέσσερις ομίλους που τερμάτισαν στην τρίτη και τέταρτη θέση(όμιλος SILVER).

Ακολούθησαν άλλοι πέντε αγώνες με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να παιρνούν στον τελικό και να κατακτούν το τρόπαιο. Συγκεκριμένα κέρδισαν τον Ατσαλένιο με 3-1, στη συνέχεια την Αγία Άννα Βόλου με 3-0, ενω ακολούθησε η νίκη με 2-0 κόντρα στον Βόλο, έτσι με τρεις νίκες πέρασε στον ημιτελικό του ομίλου SILVER.

Στα ημιτελικά νίκησε ξανά τη Red Star School από τη Σερβία με 4-3 στα πέναλτι για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό εκεί όπου με νίκη 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατέκτησε την πρώτη θέση και επιστρέφει απόψε(29/4) στην Κύπρο με το τρόπαιο!

Δείτε τους ομίλους και τις ομάδες του τουρνουά:

Κ13

GROUP A
ΠΑΟΚ, Έξετερ, ΑΕΚ Λεμεσού, Red Star School

GROUP Β
Ράντερς, ΝΠΣ Βόλος, TSC Όστερχουτ (Ολλανδία), Μπέμπηδες

GROUP C
Μπόχουμ, ΑΕΚ Λάρνακας, Αγία Άννα Βόλου, ΠΑΟΚ Κομοτηνής

GROUP D
Παρτιζάν, Παναθηναϊκός, Ατσαλένιος, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης

Κάθε ομάδα θα παίξει οκτώ αγώνες.

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά, ενώ στην τελική φάση 25 λεπτά. Στον τελικό, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy