Ο Μακρής είχε τον τελευταίο λόγο…

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ με 5-4 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Χορταστικό παιχνίδι απόψε στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” με την ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα να σκοράρουν κατά βούληση, με την ΑΕΛ όμως να σκοράρει με τον Μακρή ένα περισσότερο και να παίρνει τη νίκη με 5-4!

Η ΑΕΛ προηγηθηκε με δύο γκολ του Μίντσεφ 2-0 στο πρώτο ημίχρονο για να μπουν στο δδεύτερο μέρος άλλα έξι γκολ. Ο Παπαγεωργίου μείωσε σε 2-1, ο Συλβέστρος άυξησε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Μιγκελίτο μείωσε εκ νέου σε 3-2, για να έρθειη ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με πέναλτι του Νάρσινγκ. Ο Μίντσεφ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΛ σημειώνοντας χατ τρικ, για να ισοφαρίσει με πέναλτι και πάλι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάρσινγκ.

Ο Μακρής για την ΑΕΛ στο 90+6 είχε τον τελευταίο λόγο αφού διαμόρφωσε το τελικό 5-4!

Κίτρινες: Μεντόγιεβιτς / Ντο Σάντος

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης,  Σέρνιτς(85′ Μόρσει), Μορέιρα(90΄Κολιάς), Σιλβέστρος, Μίντσεφ, Τζάλμα, Σεργίου(46′ Μεντόζα), Κα (46′ Μακρής)

Στον πάγκο: Ανέστη,Μαρς, Τσούκα, Μόρσει, Κολιάς, Νεοφύτου, Κανό, Θεμιστοκλέους, Χριστοδούλου, Γενεθλίου.

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας,Κονατέ, Ντάτκοβιτς(46′ Βίκτωρος), Νάρσιγκ, Κουσμάνοβιτς(56′ Κονέ), Μπεχαράνο(42′ Φράγκος), Καρλίτος, Παπαγεωργίου(56′ Μιγκελίτο), Λέουκο, Γκουανίνι, Γιάνκα.

Στον πάγκο: Καλανίδης, Κουμούρης, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Χριστοδούλου, Ντιακιτέ, Κατσιάρης, Κορομά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy