Γιάννης Βιολάρης: “Εμείς πήγαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη με την ΑΕΖ. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να χάσουμε;”

Δηλώσεις από τον Γενικό αρχηγό της Καρμιώτισσας

Διαβάστε τι δήλωσε στον Super Sport FM 104.0 ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Βιολάρης σχετικ’ά με τη σημερινή(24/4) ανακοίνωση της Επιτροπής  Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

«Είναι 1η Απριλίου σήμερα; Μόλις τώρα έφτασα από το εξωτερικό και δεν έχω δει τίποτα. Εσείς γνωρίζεται ότι παίζει η Καρμιώτισσα με τον Οθέλλο; Το θεωρείται σωστό να βγει μια τέτοια ανακοίνωση πριν το παιχνίδι; Γιατί το κάνουν αυτό; Επειδή δεν ξέρω ποια άτομα συγκροτούν την Επιτροπή Δεοντολογίας, να ρωτήσω αν είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Έχουν φορέσει αγωνιστικό παντελονάκι; Επειδή τώρα μου το έχετε πει, ήρθε κάτι στο μυαλό μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο και τα πάντα διεκδικούνται. Εμείς πήγαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη με την ΑΕΖ. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να χάσουμε. Όποιος έχει καθαρή τη συνείδηση δεν φοβάται να σε αντιμετωπίσει και εμείς την έχουμε καθαρή. Δεν έχω μιλήσει με κανένα, αλλά προσωπικά σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ναι ενοχλήθηκαν. Δείχνει ότι δεν ξέρουν πότε να βγάζουν ανακοινώσεις όταν μια ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις»

 

Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού  γνωστοποίησε ότι ξεκινά έρευνα για πιθανή χειραγώγηση του ΑΕΖ – Καρμιώτισσα (2-5) και άλλων δύο αγώνων στις μικρότερες κατηγορίες.

 

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι σε συνεδρία της ημερομηνίας 23/4/2024 μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι αποφάσισε να διερευνήσει τους αγώνες:

1. ΑΕΖ Ζακακίου – Καρμιώτισσα που διεξήχθη στις 20/4/2024 με αποτέλεσμα 2-5.

2. Ελπίδα Λιοπετρίου – Α.Ο. Θύελλα Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας που διεξήχθη στις 20/4/2024 με αποτέλεσμα 7-6.

3. Δυναμό Περβολιών – Δόξα Παλιομετόχου που διεξήχθη στις 20/4/2024 με αποτέλεσμα 4-3.

Προς τούτο η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα διορίσει ερευνώντες λειτουργούς για να διεξάγουν έρευνα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy