ΑΜΑΝ… μια ισοπαλία 6-6

Τα ειδαμε όλα και 12 γκολ στον αγώνα της Καρμιώτισσας με τον Οθέλλο

Απίστευτο παιχνίδι στο Παφιακό και ιοπαλία 6-6 μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Οθέλλου!!!

Εφιαλτικό το πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό για την Καρμιώτισσα κόντρα στον Οθέλλο αφού παρόλο που προηγήθηκε με τον Κοβάσεβιτς μόλις στο 3ο λεπτό, εντούτοις μέχρι τη λήξη του ηιχρόνου δέχθηκε τέσσερα γκολ, με δύο του Σλάβικ και από ένα οι Σούτο και Πιχ. Η Καρμιώτισσα είχε να ανέβει ένα βουνό στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε το δεύτερο με γκολ του Πιχ που έκανε το 1-5, ενώ μέχρι και το 62ο λεπτό η Καρμιώτισσα πέτυχε άλλα δύο γκολ με πέναλτι του Κατσαντώνη και του Ντούμπια που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα. Ο Ναρντίνι έξι λεπτά αργότερα έκανε το 3-6 για τον Οθέλλο με ένα 70λεπτο συμπληρωμένο.

Έξι λεπτά μετά την είσοδο του ο Ματθαίου στον αγώνα ως αλλαγή μείωσε για την Καρμιώτισσα σε 4-6, ενώ απέμεναν δέκα λεπτά συν οι καθυστερήσεις. Στις καθυστερήσεις λοιπόν η Καρμιώτισσα κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον Κατσαντώνη να ευστοχεί και να μειώνει σε 6-5. Ο Κατσαντώνης κτύπησε και πάλι και στα λεπτά που απέμειναν έκανε το 6-6 με τη φάση να ελέγχεται εξονυχιστικά και τελικά το γκολ να μετρά με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο απίστευτο σκορ 6-6!

 

 

Κίτρινες: Παντελή / Πιχ

Καρμιώτισσα: Άντος, Μαλόνε, Νεοφύτου, Τσουκαλάς(75΄Ματθαίου), Θεοδώρου(75΄Παντελή), Γκραντινάρου, Αγγελή(46΄Ρόσι), Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι(80΄Μιχαήλ), Ψύχας(46΄Ντούμπια)

Στον πάγκο: Βιολάρης, Σωτηρίου, Μελετίου, Ντούμπια, Μιχαήλ, Παντελή, Ρόσι, Γκριμπάκιν, Ματθαίου, Αριστείδου.

 

Οθέλλος: Τζιακουρής, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κ. Κυριάκου, Σούτο, Μπραμπίγια, Κατσιατής, Χατζηπασχάλης, Σλάβικ, Κόπας, Πιχ.

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαλλούρη, Σανγκαρέ, Παυλή, Ανάνγκ, Μαϊσουράντζε, Μιτσής, Ιωάννου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy