Προανήγγειλε την παραμονή του ο Μπακενγκά, ενώ μίλησε για τον κόσμο του Απόλλωνα

Μέσα από τις δηλώσεις του σκόρερ του Απόλλωνα στον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό διαφάνηκε η παραμονή του και του χρόνου στους "γαλάζιου"

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του σημερινού(23/4) αγώνα με τον Εθνικό ο Μουσάγκα Μπαγκενγκά, ο οποίος έκανε χατ τρικ για τον Απόλλωνα. Μέσα από τις δηλώσεις διαφάνηκε ότι παραμένει στον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν…

Τι ανέφερε:

“Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αργήσαμε να προσαρμοσούμε στον αγωνιστικό χώρο, ο Εθνικός ήταν καλός, οπότε βρεθήκαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά συνολικά δεχτήκαμε πολλά γκολ σήμερα, εγώ σημείωσα μεν τρία γκολ, αλλά θα μπορούσα να πετύχω άλλα δύο.

Για μένα ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω στον Απόλλωνα, αλλά με βάση τι έζησα τα τελευταία παιχνίδια. Αυτός ο κόσμος αξίζει Ευρώπη, να διεκδικεί τίτλους και αυτό θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να μείνουν όλοι οι καλοί μας παίκτες και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο τη νέα σεζόν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy