Νέα ήττα για ΑΕΖ… Ελπίζει μέχρι η Δόξα

Η Δόξα επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΖ με ανατροπή

Η Δόξα κατάφερε με ανατροπή να κερδίσει την ΑΕΖ 3-2, στο «Στάδιο Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής στα πλέι άουτ και μαθηματικά να ελπίζει ακόμη.

Η γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμπό (10’), ο Σιφναίος με αυτογκόλ ισοφάρισε για την Δόξα (48’) για να έρθει η ολική ανατροπή στο (58’) με τον Τρούγιτς. Η ΑΕΖ κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ιωσηφίδη στο (75’) με τον Τρούγιτς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο (89’) και να χαρίζει ακόμη μία νίκη στην ομάδα του.

Η Δόξα περιμένει πλέον το αυριανό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα για να δει αν αύριο θα βρίσκεται και επίσημα στην Β Κατηγορία.

 

Κίτρινες: Σαρφό / Φοφανά, Κυριάκου, Πούριτς

ΑΕΖ: Στυλιανού, Παστελής, Ε. Αντωνίου (67′ Χ.Αντωνίου), Σλόγκαρ (63′ Σαρφό), Ρότσα)76΄Χαραλάμπους), Ματόνγκο (46′ Ιωσηφίδης), Ελευθερίου, Σιφναίος, Ντιγκνί (63′ Αρτζούμα), Χρίστου, Σαμπό.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλεβιτς, Θεοφάνους, Αντωνίου, Σαρφό, Χριστοφή, Αρτζούμα, Ρουίθ, Ταβάρες, Ιωσηφίδης, Αντωνιάδης, Γιουσούφ.

 

Δόξα: Κυριάκου, Φοφανά (60 Τραϊτσέφσκι), Τρούγιτς, Σαντίκ, Ναμπί, Ατενόν, Βελκόφσκι, Κυριάκου, Κυριάκου Χ, Πούριτς, Χάνι.

Στον πάγκο: Αντωνίου, Μανουσόπουλος, Τραϊτσέφσκι, Λοϊζίδης, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Ασαντέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy