«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

Την αποθέωση γνώρισε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή της η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού (Κ19), που σημείωσε χθες τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο συλλόγων.

Οι «πιτσιρικάδες» του Σωτήρη Συλαϊόπουλου κατάκτησαν αήττητοι -ούσα η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση- το Youth League, δηλαδή το αντίστοιχο Champions League στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Η αποστολή επέστρεψε μέσω Γενεύης το μεσημέρι της Τρίτης κι έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και πολλά συνθήματα από τους δεκάδες φίλους του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Το σύνθημα «Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές», δόνησε την ατμόσφαιρα στα Σπάτα όταν εμφανίστηκε το λεωφορείο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το τρόπαιο που κατακτήθηκε με τη νίκη επί της Μίλαν (3-0) στον τελικό της Νιόν.

Από την πλευρά τους, οι πρωταγωνιστές ζούσαν κι απολάμβαναν τη στιγμή μπαίνοντας και οι ίδιοι στο κλίμα κι ενώνοντας τις φωνές τους με τον κόσμο, που φώναζε «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy