Ισοπαλία στο Δασάκι με χατ τρικ Μπακενγκά…

Τρία γκολ ο επιθετικός του Απόλλωνα, τρία γκολ ο Εθνικός και ισοπαλία στο Δασάκι

Ο Νορβηγός επιθετικός του Απόλλωνα, Μπακενγκά πέτυχε τρία γκολ στον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό, ο Απόλλωνας δέχθηκε τρία επίσης με το ισόπαλο 3-3 να διαμορφώνεται στο Δασάκι.

Με τον Εθνικό να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Ηλία και Καμπρέρα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο Δασάκι. Ο Απόλλωνας υπερτερούσε ελαφρώς στην κατοχή αλλά η ομάδα της Άχνας ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες τελικές συγκεκριμένα εφτά τις οποίς δύο αξιοποίησε και πέτυχε τα δύο γκολ. Οι ¨γαλάζιοι” δέχθηκαν γρήγορο γκολ πριν το δεκάλεπτο, μέχρι να ανασυνταχθούν ήρθε το δεύτερο, ενώ είχαν και δύο τελικές μεταξύ των οποίων το δοκάρι του Μάρκες που πήγε να “κρεμάσει” τον Παναγή.

Πολύ δυνατά θέλησε να μπει ο Απόλλωνας στο δεύτερο μέρος για να πετύχει γρήγορο γκολ, με τον Μαλεκκίδη να πέφτει δύο φορές στην περιοχή όμως να μην προκύπτει παράβαση, ενώ στο 63ο λεπτο ο Μπακενγκά μετά από γύρισμα στην περιοχή έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίκτυα μειώνοντας σε 2-1! Ο Νορβηγός επιθετικός του Απόλλωνα έγινε ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών των “γαλάζιων”, χάνοντας άλλες δύο ευκαιρίες μετά το γκολ του, ενώ στο 70ο λεπτό πέτυχε με κεφαλιά την ισοφάριση μετά από κόρνερ!

Στο 76΄σε μια φάση του Εθνικού ο Ηλία γύρισε και έκανε το σουτ με τη μπάλα να κατάληγει στα δίκτυα του Λέουβενμπεργκ που δεν έιχε σωστή αντίδραση με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα 3-2! Ο Μπαγκενγκά όμως είχε αντίθετη άποψη και στις καθυστερήσεις μετά από ωραία ασίστ του Αρτεάν πλάσαρε εύστοχα τον Παναγή διαμορφώνοντας το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

 

Κίτρινες: Ντε Οριόντο, Περατικός / Νταρίκουα

Εθνικός: Παναγή, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Περατικός, Ιωάννου Π., Στυλιανού, Καμπρέρα, Ηλία Μ., Ντράζιτς.

Στον πάγκο: Σταυρινού, Σπιρόφσκι, Ηλία Κ., Μπίκερ, Νικολάου, Μπέκερ, Ιωαννίδης, Λεμίσκο, Πέρδιος, Χριστοφή, Αγγελόπουλος.

Απόλλωνας: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό(90+Σάντος), Σιέλβικ(82΄Κολ), Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Γιούρσεβιτς, Αρτεάν, Νταρίκουα, Φιλιώτης(61΄Σαγκάλ), Μάρκες, Μπακένγκα.

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Σάντος, Σαγκάλ, Ποντικού, Χάμπος, Κοστάκε, Κλέιν, Σοφοκλέους, Κολ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy