Ο Ματσίν ετοιμάζει την ομάδα για του χρόνου… Ο Φανούριος έστειλε μήνυμα στους Απολλωνίστες

Τα δεδομένα μέσα από τα λεχθέντα του προπονητή αλλά και του Ε.Τ του Απόλλωνα από χθεσινές τους δηλώσεις

Μετά το τέλος του χθεσινού(2ο/4) αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ και τη νίκη με 4-1 και παρά την πικρία του αποκλεισμού από το Κύπελλο με τον τρόπο τον οποίο ήρθε, ο Ισπανός προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν έστειλε μήνυμα αλλά έδωσε το έναυσμα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

“Όταν επικοινωνήσαμε πρώτη φορά με τον Απόλλωνα, μου είπαν ότι είναι μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο”, ανέφερε δίνοντας το σύνθημα για εκκίνηση του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν, με σκοπό ποιον άλλο… να δημιουργηθεί ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους!

Πριν τον αγώνα επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στέλνοντας το μήνυμα του στους Απόλλωνίστες λέγοντας, “ακούω διάφορα, δεν ευσταθεί τίποτα. Να περιμένει ο κόσμος τις ανακοινώσεις της ομάδας” σχετικά με κάποιες φήμες που διαδίδονται δεξιά και αριστερά.

Μέχρι στιγμής λοιπόν ο Απόλλωνας έχει προπονητή που θα είναι και του χρόνου, ο προγραμματισμός ήδη έχει ξεκινήσει όπς επισήμως αναφέρθηκε, τίποτα από όσα ακούγονται δεν επιβεβαιώνονται ή διαψεδονται, ενώ όπως ανέφερε ο Ε.Τ καλό είναι οι φίλοι του Απόλλωνα να ακούνε μόνο επίσημες ανακοινώσεις! Αυτά βέβαια από είσημα χείλη… Τώρα αν στην πορεία αλλάξουν… αυτό θα το δούμε και θα το ακούσουμε!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy