Μουτταγιάκα ΑΝΟΔΟΣ…(pics,video)

Η Ανόρθωση Μουτταγιάκας επικράτησε με 2-0 της Κοράκου και σε συνδυασμό με την ήττα του ΘΟΙ πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο της στην 3η κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ

Η ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας επικράτησε σήμερα(20/4) με 2-0 της ΑΕΚοράκου και σε συνδυασμό με την ήττα του ΘΟΙ ανέβηκε και μαθηματικά στην Γ κατηγορία.

Στον αγώνα το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 ενώ στην επανάληψη με δύο γκολ των Χατζησέργη και Βώλου με ισάριθμες κεφαλιές πήρε τη νίκη έφτασε τους 61 βαθμούς και πλέον ανεβαίνει κατηγορία αφού στην τελευταία αγωνιστική που απομένει η ομάδα του ΘΟΙ που είναι στην 4η θέση έμεινε στους 57 βαθμούς.

Η ιστοσελίδα μας ήταν παρούσα στο γήπεδο και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τη στιγμή που όλη η ομάδα μαθαίνει το τελικό αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα και ξεκινούν τα πρώτα πανηγύρια της ανόδου:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy