Πνίγηκε» το Ντουμπάι:Απίστευτη κακοκαιρία και δρόμοι ποτάμια-Νεκροί στο Ομάν

Οι βροχές ξεκίνησαν τη νύχτα προκαλώντας τεράστια προβλήματα στους δρόμους, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι διέκοψαν τις πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες σάρωσαν αρκετά τμήματα της περιοχής του Κόλπου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 18 άνθρωποι στο Ομάν και να προκληθούν σημαντικά προβλήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Οι βροχές ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργώντας τεράστιες λίμνες στους δρόμους, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι διέκοψαν τις πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα έκλεισαν πριν από την καταιγίδα και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι εργάζονταν εξ αποστάσεως.

Πολλοί εργαζόμενοι έμειναν επίσης στα σπίτια τους, αν και ορισμένοι τόλμησαν να βγουν έξω, με τους άτυχους να καθυστερούν τα οχήματά τους σε βαθύτερα από το αναμενόμενο νερά που κάλυπταν ορισμένους δρόμους.

Οι αρχές έστειλαν βυτιοφόρα στους δρόμους και τις εθνικές οδούς για να αντλήσουν το νερό. Σε ορισμένες περιοχές αναφέρθηκαν επίσης διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, περισσότερα από 30 χιλιοστά βροχής έπεσαν το πρωί στο Ντουμπάι, ενώ αναμένονταν έως και 128 χιλιοστά βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: thetoc.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy