Όλα όσα ανέφερε ο Σπιλέφσκι μετά τον αποκλεισμό…

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Ομόνοια

Διαβάστε όσα ανέφερε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου, από την Ομόνοια και τη σημερινή(17/4) ισοπαλία με 0-0.

Δώσαμε πολλά ως ομάδα φέτος, ανεβάσαμε τις προσδοκίες με όλα όσα πετύχαμε αλλά παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα και όταν φώναζε ο κόσμος της σηκωνόταν η τρίχα μας. Αυτό θέλουμε και εμείς, είμαστε ακόμα μικρή ομάδα και αυτός είναι τομέας που θέλουμε να μεγαλώσαμε. Μας έλειπαν παίχτες κλειδιά (Στρούσκι, Σάβο). Θα τα δώσουμε όλα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια”.

Αν μπορεί ο Άρης να αλλάξει εικόνα και να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο: “Να αλλάξει ο προπονητής (είπε χαριτολογώντας). Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Δεν τα παρατάμε, χρειαζόμαστε σίγουρα φρέσκο αίμα από τη νέα σεζόν για να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερο βάθος στο ρόστερ μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που τους έχω γιατί είναι εξελίξιμοι αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη και η απειρία τους. Ήταν και τα παιχνίδια της Ευρώπης, δεν ήρθε η καταστροφή. Δεν τα παρατάμε, είχαμε ένα σκορ από το πρώτο παιχνίδι, προσπαθήσαμε απόψε και δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Θα τα δώσουμε όλα στα τρία παιχνίδια που έμειναν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy