Ένα σουτ στις καθυστερήσεις έστειλε την Πάφο στον τελικό!

Ο Απόλλωνας έκανε την προσπάθεια του αλλά ακόμα ένα σουτ τον άφησε εκτός τελικού!

Καλύτερα μπήκε ο Απόλλωνας στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μάρκες που σημάδεψε από πλάγια δεξιά το δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το επικίνδυνο γύρισμα του Σαγκάλ δεν βρήκε αποδέκτη με αποτέλεσμα να χαθεί μια πολύ καλή προϋπόθεση. Η Πάφος μετά το πρώτο 20λεπτο ισορρόπησε και είχε τις δικές της ευκαιρίες με κορυφαία του Ζάιρο, που τον πρόλαβε ο Λέουβενμπεργκ, ενώ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία μέχρι και το 40ο λεπτό με τον ρυθμό να πέφτει. Μετά τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Το δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το 70΄δεν είχε κάτι το αξιόλογο με τον Απόλλωνα να προσπαθεί για το γκολ αλλά η Πάφος να κρατά αρκετά καλά. Στο 70΄ήρθε η φάση του γκολ για τον Απόλλωνα με τον διαιτητή αφού είδε την ανατροπή του Μάρκες από τον Ίβουσιτς να δίνει πέναλτι με τον Σαγκάλ να ευστοχεί και να κάνει το 1-0. Το σκορ αυτό έστελνε τον αγώνα στην παράταση. Το παιχνίδι μπήκε στα τελευταία του λεπτά με το ενδεχόμενο της παράτασης να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατό.

Έξι ήταν τα λεπτά της καθυστέρησης με την Πάφο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με τον Τάνκοβιτς να δίνει πλέον την πρόκριση στην Πάφο!

 

Κίτρινες: Χάμπος / Βαλακάρι, Μποτσκάι

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σιελβικ, Σάντος(84΄Φιλιώτης), Μαλεκκίδης, Σαγκάλ(84΄Μπακένγκα), Σπόλιαριτς(86΄Πέρετζ), Γιούρσεβιτς, Χάμπος, Νταρίκουα, Μάρκες

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Άδωνη, Πειμπέρνς, Πέρετζ, Ποντικός, Αρτεάν, Κοστάκε, Φιλιώτης Μπακένγκα.

 

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μπότσκαι, Ρους, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε

Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μπρούνο, Κανέ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Κοντρέρας, Μιχαήλ, Νταλίνια, Ζάζα, Τουμάσι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy