Έγινε το αναμενόμενο… πρόκριση στον τελικό για την Ομόνοια

Το σκορ του πρώτου αγώνα(3-0) ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανατραπεί με τον Άρη να βλέπει μόνο τη διάκριση μέσω πρωταθλήματος - Ο αγώνας έληξε στο 0-0

Με κατοχή της μπάλας για τον Άρη ξεκίνησε ο αγώνας και κύλησε το πρώτο 25λεπτο, με την Ομόνοια όμως να είναι αυτή που βρήκε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Κακουλής πέρασε τον Βάνα, πλάσαρε αλλά ο Ουρόσεβιτς έκοψε πάνω στη γραμμή, για να έρθει το σουτ του Κακουλή στην επαναφορά που κόντραρε και πέρασε έξω. Η Ομόνοια ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και γενικά πιο ενεργητική στο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Με διπλή αλλαγή ξεκίνησε ο Άρης το δεύτερο μέρος ενώ είχε και την πρώτη του τελική στην επανάληψη στο 50΄με τον Γκομίς. Ακόμα μια φάση για τον Άρη στο 65΄με τον Γκομίς και πάλι να είναι αυτός που την έκανε όμως και πάλι ο Ουζόχο απέκρουσε. Η Ομόνοια είχε κι αυτή στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης τις φάσεις της, με τον Άρη να κυνηγά τις όποιες πιθανότητες μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Με τον αγώνα να μπαίνει στο τελευταίο του δεκάλεπτο είχαμε ευκαιρία για τον Άρη με τον Γιαγκό, ενώ ο χρόνος κυλούσε με την Ομόνοια να είναι πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση!

Τρία ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων με τον αγώνα να ολοκληρώνεται και την Ομόνοια να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν καθοριστικό!

 

Κίτρινες: Ουζόχο / Μάτισικ, Ουρόσεβιτς

Ομόνοια: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Μάθιους, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέζιακς, Σίμιτς, Χαμάς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

 

Άρης: Άλβες, Μπένγκτσον, Μπράουν, Κακόριν(65΄Σπόλιαριτς), Γκομίς, Μάτισικ(46΄Μουσούντα), Μαγιαμπέλα(46΄Μοντνόρ), Γιαγκό(83΄Σανέ), Νίκολιτς(77΄Σεμέδο), Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μουσούντα, Μποακί, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Σανέ, Σζόκε, Μοντνόρ, Σεμέδο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy