Μεταγραφικό νέο με Πίττα

Μεταγραφικό νέο προκύπτει για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης

Ο Ιωάννης Πίττας ξεκίνησε ιδανικά και την νέα σεζόν στην Σουηδία με τη φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στο θεσμό του Κυπέλλου πέτυχε δύο γκολ σε 4 ματς, με την ομάδα του να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά και να αποκλείεται στα πέναλτι. Ενώ στο πρωτάθλημα πέτυχε ένα γκολ σε 3 παιχνίδια. Και ακόμα είναι η αρχή…

Οι αποδόσεις του Κύπριου διεθνή επιθετικού δεν περνούν απαρατήρητες και όπως πληροφορίες του Lemesosinsports.com αναφέρουν συγκεκριμένη ομάδα τον έχει σημειώσει ψηλά στη λίστα της για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μάλιστα όπως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν έγινε και η πρώτη κίνηση προς την πλευρά του Πίττα. Άνθρωπος της συγκεκριμένης ομάδας έχει χτυπήσει την πόρτα του εκπροσώπου του Πίττα για τις πρώτες επαφές.

Πάντως από τις πρώτες συζητήσεις φαίνεται να υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Τόσο από την πλευρά του Πίττα όσο και από την ομάδα που τον θέλει.

Το θέμα είναι αν η ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι διαθέσιμη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και σε ποία τιμή.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Πίττας διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΙΚ μέχρι τον Μάιο του 2025 και από τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου μπορεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε ομάδα θελήσει.

Το Lemesosinsports.com παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και για ότι νεότερο προκύψει θα επανέλθουμε.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 12,5%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy