ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: Η 70χρονή ιστορια μας προστάζει το Κύπελλο…”

Ανακοίνωση για τα σημερινά(14/4) γενέθλια του Απόλλωνα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα με ανακοίνωση τους αναφέρονται στα σημερινά(14/4) γενέθλια της ομάδας τους αλλά και στον κρίσιμο επαναληπτικό.

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Οι μέρες πέρασαν και φτάσαμε επιτέλους στην όαση των ημιτελικών μέσα από τα αδιάφορα παιχνίδια του Β’ γκρουπ. Αγώνες που από όλες τις οπτικές γωνίες, από κάθε άποψη, όπως κι αν το βλέπει ο καθένας καταλήγουμε όλοι στον ίδιο παρονομαστή..

Δεν είναι απλά ένας ημιτελικός σαν κάθε χρόνο, δεν είναι απλά άλλη μια πρόκριση στον τελικό, δεν είναι απλά ένα μέσο για να καλυφτεί η αποτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.. Το φετινό έχει κάτι το ξεχωριστό, κάτι το διαφορετικό..
Η 70ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Ξεκινάμε βέβαια από σήμερα με τον ημιτελικό πετόσφαιρας, όπου με μόνιμο όπλο μας την φωνή τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στον τελικό, ενώ αύριο μαζευόμαστε στο κλειστό μας δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου με τις φωνές μας να φτάνουν μέχρι την Πάφο. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να νιώσουν στο πετσί τους την δίψα μας και να θυμίσουν σε αυτές τις νεόπλουτες ομάδες πως το χρήμα δεν μπορεί να επικρατήσει της φανέλας!

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

70 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy