Νεβερκούπεν, τέλος: Πρωταθλήτρια Γερμανίας η απίθανη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα στα 120 χρόνια ιστορία της μετά και το 5-0 επί της Βέρντερ Βρέμης!

Την 1η Ιουλίου, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κλείνει τα 120 χρόνια ζωής!

Όμως, αυτή τη φορά, οι «ασπιρίνες» θα κάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους γενέθλια ως πρωταθλητές Γερμανίας! Η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο που έχει τρελάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, ολοκλήρωσε το «θαύμα» της το βράδυ της Κυριακής, σφραγίζοντας μέσα στο σπίτι της την κατάκτηση της πρώτης σαλατιέρας της ιστορίας της μετά και το εντυπωσιακό 5-0 επί της Βέρντερ Βρέμης στην κατάμεστη «BayArena»!

Το «πάρτι» στους δρόμους του Λεβερκούζεν είχε ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής (14/04) και συνεχίστηκε μετά τον αγώνα της Μπάγερ με την Βέρντερ Βρέμης.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε με 5-0 στην «Μπάι Αρένα» και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου της Bundesliga, για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

Παραμένει αήττητη από την έναρξη της περιόδου με το απίστευτο 38-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει ακάθεκτη προς το τρεμπλ, μιας και είναι με το ένα πόδι στους ημιτελικούς του Europa League, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Γουεστ Χαμ, ενώ είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχοντας προκριθεί στον τελικό με αντίπαλο την Καιζερσλάουτερν (2η κατηγορία).

Στο 25ο λεπτό ο Μπονιφέις άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» από την «άσπρη βούλα», από δική του ασίστ στο 60΄ ο Γκράνιτ Τζάκα «έγραψε» το 2-0, για να έρθει από τον πάγκο ο Φλοριάν Βίρτς και να πετύχει χατ τρικ (68΄, 83΄, 90΄).

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy