«Μεθυσμένη» Μπιλμπάο, έφαγε τα μούτρα της για τετράδα!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, «μεθυσμένη» ακόμη από την κατάκτηση του Κυπέλλου, είδε τη Βιγιαρεάλ των 10 παικτών να την ισοφαρίζει σε 1-1 στο 98', με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος για το Champions League!

Στραβοπάτημα ολκής για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη μάχη, που δίνει για έξοδο στο Champions League! Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, «μεθυσμένη» ακόμη από την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από 40 χρόνια, είδε τη Βιγιαρεάλ των 10 παικτών να την ισοφαρίζει σε 1-1 στο 98′, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος για το Champions League!

Τα «λιοντάρια» βρέθηκαν μια ανάσα από το «τρίποντο» στο κατάμεστο «Σαν Μαμές». Στο 11′ ο Μορένο αστόχησε σε πέναλτι και στο 46′ ο Κομεσάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, με τους γηπεδούχους να αποκτούν τεράστιο πλεονέκτημα, που… γιγαντώθηκε όταν στο 67′ ο Οϊχάν Σανθέτ έγραψε το 1-0 με τρομερό εναέριο τελείωμα.

Στο 5o λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, ο Παρέχο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έσωσε τον βαθμό για το «κίτρινο υποβρύχιο», υποχρεώνοντας την Αθλέτικ σε γκέλα, που την αφήνει, πλέον, στο -3 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy