Νίκη με απώλειες… που φέρνει ανησυχίες!!!

Τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας πέτυχε ο Απόλλωνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας τρεις αναγκαστικές αλλαγές

Νίκη εκτός έδρας για τον Απόλλωνα με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας με γκολ του Μπακένγκα και αυτογκόλ, με απώλειες όμως καθώς τρεις ποδοσφαιριστές του με κυριότερο τον Βαλμπουενά αποχώρησαν τραυματίες, οι άλλοι δύο είναι ο Κοστάκε και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. Στον Απόλλωνα πλέον ανησυχούν για το μέγεθος των τραυματισμών ενόψει επαναληπτικού Κυπέλλου με την Πάφο!

Το πρώτο μέρος του αγώνα βρήκε τον Απόλλωνα να προηγείται με 0-1 με γκολ του Μπακένγκα να είναι ελαφρώς καλύτερος από τους γηπεδούχους. Δυστυχώς για τους «γαλάζιους» έχασαν με αναγκαστική αλλαγή τον Βαλμπουενά που τραυματίστηκε, ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι ψηλά πίσω και έγινε αλλαγή με τη θέση του να παίρνει ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. Με όλα όσα έδειξε ο Γάλλος πολύ πιθανό να χάσει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την Πάφο.

Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος με τον Απόλλωνα να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες, ενώ λίγο πριν το 75ο λεπτό οι «γαλάζιοι» είδαν Κοστάκε και Ντανίλο να αποχωρούν αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, ο Ντανίλο μπήκε στη θέση του τραυματία Βαλμπουενά ως αλλαγή και πλέον τα προβλήματα ενόψει του επαναληπτικού με την Πάφο να αυξάνονται. Δύο νεαροί οι Σοφοκλέους και Klein πήραν τις θέσεις τους.

Στο 85΄ο Μπακένγκα μπήκε πλάγια στην περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Λέουκο στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίκτυα του Μελίσσα, κάνοντας με αυτογκόλ το 0-2 για τους «γαλάζιους» που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Κίτρινες: Οφόρι / Βαλμπουενά, Πέρετζ. Μπακένγκα

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Ντουρμισάι, Μπεχαράνο, Κονέ, Φράγκος, Λέουκο, Βίκτωρος.

Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Φερνάντες, Καρλίτος, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Προκοπίου, Γκουανίνι, Γιάνκα, Οφόρι, Ντιακιτέ, Κατσιάρης.

 

Απόλλων: Δημητρίου, Σιέλβικ(46΄Πέρετζ), Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Σαγκάλ(46΄Γιούρσεβιτς), Αρτεάν, Βαλμπουενά(41΄Ντανίλο(74΄Klein), Κοστάκε(72΄Σοφοκλέους), Φιλιώτης, Κολ, Μπακένγκα.

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοϊζου, Εκπολό, Πέρετζ, Σάντος, Ντανίλο, Γιούρσεβιτς, Χάμπος, Νταρίκουα, Μάρκες, Κλέιν, Σοφοκλέους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy