Μήνυμα ΑΕΛ προς τον κόσμο ενόψει FINAL 4

Μήνυμα έστειλε η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει του FINAL 4 που ξεκινά αύριο(12/4).

Αναλυτικά:

H Διοίκηση της PAYABL EKA ΑΕΛ καταρχάς ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας για στήριξη στο επικείμενο Final 4 της Delasport Balkan League. Πλεον απομένει ένα 24ωρο για την ιστορική ευκαιρία της ΑΕΛ να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από 15 χρόνια και να επιστρέψει στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα, να επιστρέψει στο θρόνο της.
Έχουν απομείνει ακόμη λίγα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Peja Κοσόβου και σας καλούμε για ακόμη μια φορά να τα εξαφανίσετε. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να διατίθεται από το AEL Limassol Official Shop αλλά και μέσω της ιστοσελίδα της ομάδας μας https://ael-bc.com/final-four-tickets/ . Ενημερώνουμε πως από τις 13:00 το μεσημέρι αύριο την Παρασκευή θα υπάρχει κλιμάκιο προπώλησης και στην είσοδο του Νίκος Σολομωνίδης Αρένα για διευκόλυνση του κοινού. Επίσης ενημερώνουμε το κοινό πως στον αυριανό αγώνα στην είσοδο του Σταδίου Νίκος Σολομωνίδης θα διατίθενται προς πώληση προϊόντα του Final 4 και της ομάδας μας.
Η Διοίκηση της ομάδας μας μαζί με την ηγετική ομάδα της Delasport Balkan League προχώρησαν σε όλα τα μέτρα αλλά και ενέργειες για να απολαύσει όλο το φίλαθλο κοινό μια άρτια διοργάνωση , με θέαμα και συγκινήσεις. Σε αυτό το σημείο καλούμε ξανά τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά και την προσπάθεια της ομάδας μας να εγκαινιάσει μια νέα εποχή επιδεικνύοντας καλή συμπεριφορά σύμφωνα με το πνεύμα του ευ-αγωνίζεσθαι. Πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση, να μην απαντάμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και να μην γίνει ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Όλο το οικοδόμημα της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ σας περιμένει στο αυριανό ιστορικό ραντεβού, εκεί που γράψαμε τις πιο χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας. Γνωρίζουμε την δυσκολία του εγχειρήματος αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας μας αλλά και σε ολόκληρο τον κυπριακό αθλητισμό σε επίπεδο συλλόγων.
Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy