Ιστορικές στιγμές στο Μπιλμπάο: Χιλιάδες φίλοι της Αθλέτικ περιμένουν την «Gabarra» να πλεύσει ξανά μετά από 40 χρόνια!

Ιστορικές στιγμές βιώνει η πόλη του Μπιλμπάο, με την θρυλική Gabarra να πλέει ξανά μετά από 40 χρόνια στις εκβολές του ποταμού Ιμπαϊθάμπα με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Αθλέτικ!

Ιστορικές στιγμές βιώνει η πόλη του Μπιλμπάο με το «καμάρι» της πόλης, την Αθλέτικ, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας μετά από 40 ολόκληρα χρόνια!

Απόψε, ολόκληρη η πόλη, όλη η χώρα των Βάσκων γιορτάζει τη μεγάλη αυτή ιστορική στιγμή της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου!

Ένα μεγάλο γλέντι έχει στηθεί στις εκβολές του ποταμού Ιμπαϊθάμπα, από όπου και θα περάσει η ιστορική και εμβληματική βάρκα, «Gabarra», στην οποία βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μαζί με το Κύπελλο, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του συλλόγου που βρίσκονται στα πέριξ του ποταμού!

Η θρυλική φορτηγίδα παρέμεινε δεμένη στο λιμάνι για περίπου 40 χρόνια, καθώς, η τελευταία φορά που βγήκε στον ποταμό ήταν το μακρινό 1984! Πλέον, η «Gabarra» πλέει ξανά με τους φίλους της Αθλέτικ να ζουν ιστορικές στιγμές!

Η τελευταία φορά που βγήκε στον ποταμό η ιστορική βάρκα:

https://twitter.com/i/broadcasts/1rmxPMOOLmMKN

 

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy