Νίκη για την ΑΕΛ…

Επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας της ΑΕΖ

Παιχνίδι για ένα ο σημερινός(8/4) αγώνας αφού η ΑΕΛ έδειξε από το πρώτο ημίχρονο ποιος θα είναι ο νικητής. Η ΑΕΖ που πλέον δεν έχει ελπίδες για παραμονή υπέκυψε από το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΛ με τρία γκολ από Μακρή, Μίντσεφ και πέναλτι του Μεντόζα “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Θεμιστοκλέους έκανε τα γκολ της ΑΕΛ τέσσερα με το παιχνίδι να παίρνει το δρόμο του. Λίγο πριν το τέλος ο Χρίστου για την ΑΕΖ διαμόρφωσε το 4-1. Ο νεαρός Χριστοδούλου πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Α’ κατηγορία με την ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη και άλλους τρεις βαθμούς και την ΑΕΖ να δέχεται ακόμα μια ήττα.

 

Κίτρινες: Σαρφό / Φραντζής

AEZ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής(73′ Ιωσηφίδης), Αντωνίου, Σλόγκαρ, Χριστοφή(60′ Σαρφό), Σάντος, Χατζηβασίλης(60′ Ρουίζ), Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπό, Ταβάρες(60′ Σιφναίος)

Στον πάγκο: Στυλιανού, Αντωνίου, Σαρφό, Κάστρο, Βαλέινε, Χαραλάμπους, Αρντζούμα, Ελευθερίου, Ρουίζ, Σιφναίος, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Παπαφώτης(53′ Μαρς), Μεντόζα(65′ Θεμιστοκλέους), Σρνιτς, Μορέιρα(72′ Χριστοδούλου), Σιλβέστρος, Μιντσεφ(72′ Κολιάς), Μακρής, Νεοφύτου(65′ Κανό)

Στον πάγκο: Κυριάκου, Ανέστης, Ανδρέου, Μαρς, Μορσάι, Κολιάς, Κάνο, Θεμιστοκλέους,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy