Νίκη… πριν το μεγάλο παιχνίδι!

Με γκολ των Κοστάκε και Πέρετζ ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-0 της Δόξας εκτός έδρας

Νίκη πριν το μεγάλο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού Κυπέλλου για τον ΑΠόλλωνα εκτός έδρας κόντρα στη Δόξα με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Κοστάκε και Πέρετζ.

Χωρίς πολλές τελικές το πρώτο μέρος στην Περιστερώνα με τον Απόλλωνα να προηγείται με γκολ του Κοστάκε με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή στο 37ο λεπτό του αγώνα. Προηγουμένως η Δόξα πέτυχε γκολ που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ σωστά από το VAR.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν εκατέρωθεν με τη Δόξα να επιμένει περισσότερο αλλά όσες φορές χρειάστηκε είτε ο Δημητρίου, είτε η αμυντική γραμμή του Απόλλωνα αντέδρασε σωστά. Στο 70΄ οι «γαλάζιοι» έκαναν την τέταρτη τους αλλαγή με τον Σάντος να δίνει τη θέση του στο Πέιμπερνς. Τα τελευταία λεπτά άνηκαν στον Αόλλωνα που ήταν συνεχώς στη επίθεση έχανε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, ενώ κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Πέρετζ στο 78΄.

Αφού οι ευκαιρίες που έγιναν από πλευρά Απόλλωνα δεν έφεραν τρίτο γκολ τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ, αφού πέρασαν και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων.

 

 

Κίτρινες: Τάντι, Τρούλιτς / Κολ, Άδωνη

Δόξα: Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι (59’Φοφανά), Αντενόν, Βελκόφσκι, Αλσεούς (59’Ναμπί), Αντωνιάδης, Β. Κυριάκου, Μέσκα (59’Σαντίκ), Ασάντε.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Π. Κυριάκου, Φοφανά, Σαντίκ, Ναμπί, Λοΐζίδης, Προβυδάκης, Χ. Κυριάκου, Χάνι.

 

Απόλλων: Δημητρίου, Άδωνη, Κρμέντσικ (46’Μπακένγκα), Σάντος, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Γιούρσεβιτς(81΄Μαλεκκίδης), Αρτεάν, Βαλμπουενά (52’Χάμπος), Κοστάκε, Κολ (52’Πέρετζ).

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοΐζου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ, Μαλεκκίδης, Χάμπος, Νταρίκουα, Φιλιώτης, Μάρκες, Μπακένγκα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy