Φανούριος για όλα πριν τον πρώτο ημιτελικό…

Σημερινές(4/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(4/4) στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Κυριότερες τοποθετήσεις:

«Για μας δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία από βαθμολογικής άποψης τα ματς της δεύτερης φάσης. Εισήλθαμε στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Πάφο στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στις 10 Απριλίου», είπε για τη νίκη επί του Οθέλλου και για τους αγώνες με την Πάφο και πρόσθεσε:

«Ο θεσμός του κυπέλλου διαφέρει από το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε ότι μέσα από τα 180 λεπτά με την Πάφο ο Απόλλωνας παίζει ολόκληρη τη χρονιά. Έχοντας κατά νου ότι ο Απόλλωνας είναι έμπειρη ομάδα θα επιδιώξουμε να ανταποκριθούμε παίρνοντας ένα αποτέλεσμα στην Πάφο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Κολόσσι», υπογράμμισε ακολούθως.

Αν η Πάφος είναι φαβορί όπως τη χαρακτήρισε ο Πάμπλο Ματσίν: «Φαβορί όχι λόγω εκτοπίσματος, αλλά βάσει της παρουσίας της φέτος στο πρωτάθληα, να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, στο πρώτο γκρουπ και είχε μεγαλύτερα καλά διαστήματα από τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ιστορία με δίψα. Θα δώσουμε τα πάντα για να σώσουμε τη σεζόν όχι μόνο προκρινόμενοι στον τελικό αλλά κατακτώντας και το κύπελλο. Με το πρώτο σφύριγμα τα πάντα εξισορροπούνται και δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα σε αυτή τη φάση του κυπέλλου».

«Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη β’ φάση και παίρνουμε αποτελέσματα, δεν είναι τέτοια τα κίνητρα για τους παίκτες για να πιάσουν την υψηλότερη απόδοσή της. Ο Απόλλωνας δεν ήταν εύκολη λεία για κανέναν φέτος. Υπάρχει δίψα για διάκριση και φιλοδοξίες από τον κόσμο μας που ήταν πανταχού παρών», σχολίασε.

Τα αγωνιστικά: «Περισσότερο για λόγους ξεκούρασης και προληπτικά έμεινε εκτός ο Βαλμπουενά. Ο Σαγάλ χρειάζεται προσοχή, είναι δύσκολο να προλάβει, αλλά θα το παλέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, τρομερός στη μέρα του το είδατε κι εσείς, ήταν άτυχος φέτος και θα προσπαθήσει να είναι μαζί μας. Θα είναι εκτός ο Σιέλβικ, μέσα ο Σάντος, την Ιστορία τη γράφουν οι παρόντες».

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy