Άλλη μια αγγαρεία… δεύτερη σερί νίκη

Με γκολ του Ντανίλο ο Απόλλωνας επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας του Οθέλλου

Χαμηλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Οθέλλου με τον Απόλλωνα με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με γκολ του Ντανίλο Σπόλιαριτς μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή. Ο Λέουβενμπεργκ είχε πολύ καλή παρουσία στην εστία των «γαλάζιων» αφού σε δύο περιπτώσεις έσωσε σίγουρα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Μάρκες είχε τις δύο καλές φάσεις για τον Απόλλωνα να σκοράρει.

Πιο δυνατά μπήκε ο Οθέλλος για να ισοφαρίσει και είχε την ευκαιρία του στο 55΄με το Σούτο που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών των γηπεδούχων, ενώ ο Απόλλωνας έκανε τριπλή αλλαγή στο 63ο λεπτό. Το παιχνίδι ξεπέρασε το 80΄. Δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο με τον διαιτητή να βάζει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις που πέρασαν ανεπιστρεπτί με τον αγώνα να ολοκληρώνεται και τον Απόλλωνα να παίρει τη νίκη με 1-0!

 

Κίτρινες: / Φιλιώτης

Οθέλλος: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Χριστοδούλου, Σούτο, Μπραμπίγια, Κατσιατής, Ανάνγκ, Πιχ, Κορίνους.

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Μαλλούρης, Κυριάκου, Σανγκαρέ, Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Παυλή, Σλάβικ, Μαϊσουράντζε, Μιτσής, Ιωάννου.

 

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ(63΄Αρτεάν), Ντ. Σπόλιαριτς, Γιούρσεβιτς(63΄Μαλεκκίδης), Χάμπος(82΄Ποντικός), Νταρίκουα, Φιλιώτης(90΄Κοστάκε), Μάρκες, Μπακένγκα(63΄Κμέρτσικ)

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Άδωνη, Κρμέντσικ, Μαλεκκίδης, Ποντικός, Αρτεάν, Κοστάκε, Κολ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy