Τόσους οπαδούς θα έχουν στην «OPAP Arena» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αν πάνε στον τελικό του Conference!

Η UEFA ενημέρωσε τις ομάδες των προημιτελικών του Conference League τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρουν εφόσον φτάσουν στον τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τα ζευγαρώματα στους «8» να έχουν γίνει γνωστά σε Champions League, Europa League και Europa Conference League.

Η UEFA φρόντισε να ενημερώσει τις ομάδες των προημιτελικών για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρουν εφόσον φτάσουν ως τον τελικό. Μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι βάσει της κλήρωσης μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό του Europa Conference League ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όποιος φτάσει στον τελικό, αναμένεται να πάρει για τις ανάγκες των οπαδών τους από 8.800 εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει μια ευρωπαϊκή κούπα.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως με την χωρητικότητα της «OPAP Arena» να είναι στις 32.500 θέσεις, ότι ο αριθμός για τα «μαγικά χαρτάκια» είναι μικρός, αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φροντίζει κάθε χρόνο να κρατάει μεγάλο μερίδιο για τις δικές της ανάγκες και αυτές των χορηγών της.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy