Ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου η Μπράιτον!

Κέρδη ύψους 143 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για την προηγούμενη σεζόν η Μπράιτον, ποσό που αποτελεί ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Ιστορική τόσο για τα επιτεύγματά της εντός αγωνιστικό χώρου, όσο και εκτός αυτού, ήταν η περσινή σεζόν για την Μπράιτον!

Οι «γλάροι» επέστρεψαν στην κορυφαία κατηγορία το 2017, έχοντας καταφέρει έκτοτε όχι απλώς να καθιερωθούν στην Premier League, αλλά και να εξελιχθούν σε μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν!

Μάλιστα, την περασμένη σεζόν κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας την πρώτη παρουσία της ιστορίας της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε κέρδη ύψους 143 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην Τότεναμ, η οποία είχε ανακοινώσει κέρδη ύψους 131 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2017-18, με την Μπράιτον να την ξεπερνά, κυρίως λόγω των τεράστιων ποσών που έβαλε στα ταμεία της από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών της (Κουκουρέγια στην Τσέλσι για 65 εκατ. ευρώ, Μπισουμά στην Τότεναμ για 30 εκατ, Τροσάρ στην Άρσεναλ για 24 εκατ, Καϊσέδο στην Τσέλσι για 116 εκατ, ΜακΆλιστερ στη Λίβερπουλ για 42 εκατ, Σάντσες στην Τσέλσι για 29 εκατ.).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy