Το γκολ του Μοντνόρ δεν ήταν αρκετό…

Με την ισοπαλία του ο Άρης κόντρα στην Ανόρθωση έμεινε στους πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή

Δεν τα κατάφερε ο Άρης να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση αφού έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Στο γκολ πέναλτι των φιλοξενούμενων με τον Γκερέρο, “απάντησε” με τον Μοντνόρ που όμως δεν ήταν αρκετό.

Πρώτο ημίχρονο στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με τον Άρη να έχει τις ευκαιρίες του και την ελαφριά υπεροχή, με την Ανόρθωση όμως να έχει μεγάλη ευκαιρία με τον Αρτυματά και το Βάνα να σταματά το σουτ του, ενώ είχε και γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή που υπέπεσε ο Νίκολιτς. Ο Άρης είχε οκτώ τελικές έναντι εφτά των φιλοξενούμενων, ενώ οι καλές φάσεις για τον Άρη είχαν ως εκφραστή τον Γκομίς.

Τα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες δύο από κάθε ομάδα, με τον Άρη να χάνει τις δικές του με Μαγιαμπέλα και κεφαλιά του Κακόριν, ενώ από την πλευρά της η Ανόρθωση έχασε τις δικές της με Καστέλ. Με την πάροδο του εικοσαλέπτου είχαμε γκολ με το Κακόριν που ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR ως οφσάιντ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μοντνόρ που πέρασε ως αλλαγή, όπως και ο Κακόριν σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά!

Μέχρι και το 70ο λεπτό ο Άρης ολοκλήρωσε με τις αλλαγές του και πλέον πίεζε για το γκολ της νίκης. Στο 80ο λεπτό η Ανόρθωση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αρτυματά και πλέον η πίεση από τον Άρη έγινε ασφυκτική. Στο 88΄μια απερίσκεπτη ενέργεια του Γιαγκό και κτύπημα του σε ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, έφερε την κόκκινη κάρτα με τις δύο ομάδες να είναι πλέον με δέκα ποδοσφαιριστές! Εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αλλάξουν κάτι με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1.

 

Κίτρινες: Μπράουν, Καζού / Μαρμούκ, Καστέλ

Κόκκινες: Γιαγκό /Αρτυματά(2η κίτρινη κάρτα)

Άρης: Βανά, Καζού, Μπένγκτσον(46΄Μοντνόρ), Μπράουν(46΄Κακόριν), Γκομίς(70΄Σπόλιαριτς Μ.), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(63΄Σεμέδο), Νίκολιτς(46΄Ζόκε), Σάβο, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μποάκι, Κοκόριν, Σπόλιαριτς Μ., Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Σανέ, Ζόκε, Μοντνόρ, Σεμέδο, Σουμάνσκι

 

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Αρτυματάς, Μαρμούκ, Κορέια, Καστέλ, Φερέιρα, Παρούτης, Αντωνίου, Χρυσοστόμου, Κορέα, Γκερέρο.

Στον πάγκο: Πισίας, Κεραυνός, Ουαγκέ, Κάργας, Μακούν, Ουαρίς, Κίκο, Τζουλίου, Κωνσταντίνου, Περέα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy