Μόνο Premier League: Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 90+6′ στο Μπρέντφορντ αλλά… κατάφερε να γκελάρει!

Τρομερά πράγματα στην Αγγλία, με την Μπρέντφορντ να παίρνει την ισοπαλία (1-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η καλή μερά φάνηκε από το πρωί στην Premier League, όταν η Νιούκαστλ επέστρεψε από την… κόλαση για να νικήσει με μυθική ανατροπή τη Γουέστ Χαμ.

Κανείς όμως δεν μας είχε προετοιμάσει για αυτά που έγιναν στο βραδινό ματς της ημέρας, με την Μπρέντφορντ να μένει πίσω στο σκορ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 1-1 στο ένατο!

Οι «μέλισσες» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση αλλά τους έλειψε το γκολ απέναντι σε μία κακή Γιουνάιτεντ, η οποία γλίτωσε σε τέσσερις περιπτώσεις από το δοκάρι!

Κι ενώ όλα έδειναν ότι η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ θα πάρει τον βαθμό και θα πει και “thank you, mate”, ήρθε ένα γκολ του Μάουντ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων -από τα εννέα που είχαν δοθεί- να κάνει τους «κόκκινους διαβόλους» να πιστέψουν ότι θα πάρουν ένα ανέλπιστο διπλό.

Κάπου εκεί ωστόσο ανέλαβε δράση ο Τόνι, που εξέθεσε την άμυνα της Γιουνάιτεντ και έστρωσε στον Άγερ, που σκόραρε στο 90+9′ από κοντά και επανέφερε την τάξη…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy