ΑΕΛ: Τα εισιτήρια για το FINAL 4 της Delasport Balkan League

Επίσημη ενημέρωση

Με επίσημη της ενημέρωση η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το FINAL 4 της Delasport Balkan League και όλες τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

Η PAYABL EKA AEΛ ενημερώνει τους φιλάθλους μας σχετικά με την τιμολόγηση και την διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 της Delasport Balkan League που θα λάβει χώρα στην Λεμεσό , 12-14 Απριλίου, στην έδρα μας στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα.
H ομάδα μας αποφάσισε την διάθεση τριών πακέτων τα οποία περιλαμβάνουν μέσα όλους τους αγώνες του Final 4 της Delasport Balkan League και συγκεκριμένα, τους δυο ημιτελικούς, τον μικρό τελικό αλλά και τον μεγάλο τελικό. Πιο κάτω σας παρατίθενται οι τρεις κατηγορίες εισιτηρίων:
ΥΕLLOW: Με την προμήθεια αυτού του εισιτηρίου δικαιούστε είσοδο σε όλους τους αγώνες και να πάρετε θέση στις κίτρινες καρέκλες. Η τιμή αυτού του εισιτηρίου ανέρχεται στα 30 Ευρώ.
VIP: Με την προμήθεια αυτού του εισιτηρίου δικαιούστε είσοδο σε όλους τους αγώνες και να πάρετε θέση στις μπλέ πολυθρόνες, χωρίς όμως να διατηρείται δικαίωμα εισόδου στο VIP Room . Η τιμή αυτού του εισιτηρίου ανέρχεται στα 60 Ευρώ.
STUDENT: Με την προμήθεια αυτού του εισιτηρίου δικαιούστε είσοδο σε όλους τους αγώνες και να πάρετε θέση αποκλειστικά στις κίτρινες καρέκλες. To εισιτήριο αφορά την ηλικιακή κατηγορία από 14 ετών και κάτω καθώς και κληρωτούς στρατιώτες που υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά. Το εισιτήριο “Student” δεν αφορά τις VIP καρέκλες λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στις VIP καρέκλες σε φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί μαθητικό εισιτήριο. Η τιμή αυτού του εισιτηρίου ανέρχεται στα 20 Ευρώ.
Η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει λίαν συντόμως. Παρακαλώ να σημειωθεί πως στην διαδικτυακή διάθεση εισιτηρίων δεν θα διατίθεται το πακέτο “Student” καθώς θα γίνεται μόνο με φυσική διάθεση ή προπώληση .
Περαιτέρω ενημέρωση για την φυσική διάθεση των εισιτηρίων θα δοθεί εντός της εβδομάδας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEL

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy