Γκολάρα νίκης ο Παντελή… και οι απαντήσεις (video)

Πέρασε αλλαγή στο 90 + 2' και σκόραρε στο 90 + 7' σφραγίζοντας μια σημαντική νίκη για την Καρμιώτισσα

Ο Στυλιανός Παντελή έδωσε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση για την ποιότητα του και την αποτελεσματικότητα του. Από την αρχή της σεζόν αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας των Πολεμιδιών και έχει βοηθήσει στα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Στο εκτός έδρας σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις, 5 λεπτά μόλις μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ του Κύπριου φουλ μπακ σφράγισε την μεγάλη νίκη της Καρμιώτισσα. Μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα σφραγίζει την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη Κατηγορία.

Είναι αλήθεια όμως ότι το τελευταίο διάστημα ο νέος τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, δεν δίνει στον Παντελή τον απαιτούμενο αγωνιστικό χρόνο. Στα τελευταία τρία ματς πέρασε αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Με Οθέλλο στο 89′, με Απόλλωνα στο 83′ και στο αποψινό με την Νέα Σαλαμίνα στο 90+2′.

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να ειπωθεί ότι αδικείται το τελευταίο διάστημα από τον προπονητή του και απόψε πήρε απαντήσεις.

Απολαύστε το γκολ του Στυλιανού Παντελή

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy