Ο Μπακένγκα έκρινε το παιχνίδι…

Ο Απόλλωνας με γκολ του επιθετικού του κέρδισε με 1-0 στον αποψινό(29/3) αγώνα την ΑΕΖ

Παίχνιδι στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” με τον Απόλλωνα να είναι ο πρωταγωνισττής που ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο μέρος έχοντας πολύ καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Κμέρτσικ για να σκοράρει που όμως δεν τα κατάφερε. Μία τελική είχε η ΑΕΖ έναντι 8 των “γαλάζιων” που υπερείχαν και στην κατοχή. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό συνεχίστηκε με τις ευκαιρίες να τις έχει και πάλι ο Απόλλωνας, ενώ είχαμε και λεπτά συμμετοχής από τον Μάρκες στο παιχνίδι που πέρασε ως αλλαγή ξεπερνώντας πλήρως τον τραυματισμό του. Αναγκαστική αλλαγή είχαμε για τους “γαλάζιους” με τον Άδωνη να αποχωρεί.

Στο 72ο λεπτό ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ με τον Μπακένγκα και πήρε προβάδισμα. Στο 85΄η ΑΕΖ είχε την ευκαιρία της με το απευθείας φάουλ του Σαμπό να αποκρούει ασταθώς ο Λέουβενμπεργκ, ο Ιωσηφίδης στην επαναφορά την έστειλε στα δίκτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ! Τελικά μετά τα έξι λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να κερδίζει την ΑΕΖ με 1-0.

 

Κίτρινες: Φιλιώτης, Γιούρσεβιτς, Εκπολό

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Εκπολό, Άδωνη975′ Πεϊμπέρνς), Γιούρτσεβιτς, Αρτεάν(46′ Μάρκες), Κολ, Φιλιώτης(65′ Κοστάκε), Πέρετζ, Βαλμπουενά (65’Χάμπος), Κρμέντσικ(65′ Μπακένγκα)

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Ποντικός, Σπόλιαριτς,

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Γιαντάλ(77΄Ιωσηφίδης), Αντωνίου(78΄Χριστοφή), Σαρφό(70 Χαραλάμπους), Σλόγκαρ, Σάντος(63΄Ταβάρες), Σιφναίος(62΄Βάλντι), Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπό.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλεβιτς, Στυλιανού, Χριστοφή, Κάστρο, Ματόνγκο,, Ντιομαντέ, Ελευθερίου, Ταβάρες, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ, Ρουίθ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy