ΑΕΛ: Εξαγγέλθηκε εκλογική συνέλευση…(pics)

Το ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΛ στην αρχική εισαγωγική του ομιλία,,,

Στα πλαίσια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΑΕΛ που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα σήμερα(27/3) και στην αρχική ομιλία – απολογισμό του προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, εξαγγέλθηκε εκλογική συνέλευση στις 24 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ανέφερε ότι, “εγώ προσωπικά, την δεδομένη στιγμή δεν έχω λάβει ακόμη καμία απόφαση εάν θα διεκδικήσω ξανά την ψήφο της Γενικής συνέλευσης. Τις επόμενες μέρες θα έχω κάποιες επαφές που ήδη έχω ξεκινήσει με φίλους και συνεργάτες που έχουν εκφράσει πρόθεση για να δημιουργήσουμε ένα συνδυασμό και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας κατά πόσο θα θέσουμε υποψηφιότητα ή όχι στις Εκλογές. Θα δούμε ανάλογα και με τον ενδιαφέρον που θα προκύψει από άλλους ενδιαφερόμενους. Σας ευχαριστώ”.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον ανέφερε, “όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει τη Διοίκηση του Σωματείου μας, η πόρτα και ο δρόμος είναι ανοιχτά και μπορεί να καταθέσει την υποψηφιότητα του ή τον Συνδυασμό και να ζητήσει την ψήφο της Γενικής Συνέλευσης”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy