ΑΕΛ: Έκτακτη γενική συνέλευση με φόντο το μέλλον…

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή(27/3) έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ, στο «Νίκος Σολομωνίδης»

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή(27/3) έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΕΛ, στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Τα μέλη του σωματείου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη, για το ενιάμηνο παρουσίας στα ηνία της ομάδας, έχοντας υπό την ευθύνη του το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα αναλύσει τα δεδομένα που υπάρχουν, οικονομικά και μη, και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, απαντώντας στα διάφορα ερωτήματα που θα υποβληθούν. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον από τους φίλους της λεμεσιανής ομάδας.

Παράλληλα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης εκτός απρόοπτου θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι θα πράξει μαζί με το συμβούλιο του, με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, οπόταν και ολοκληρώνεται η θητεία τους. Αναφορικά με την αποψινή γενική συνέλευση, θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ μόνο κατά την διάρκεια των αρχικών ομιλιών (περίπου 20-25 λεπτά). Η συνέλευση είναι προγραμματισμένη στις 19.00 στην αίθουσα «Saint George 1930» στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σολομωνίδης».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy