Νίκη και back to back… για το πρωτάθλημα

ΑΕΛ - Ομόνοια (20:00 - Cytavision) - Η ενημέρωση από ΑΕΛ

Η τελική φάση του Πρωταθλήματος Futsal συνεχίζεται σήμερα με τον τρίτο στη σειρά αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού και θα αρχίσει στις 20:00. Με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision. Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες και η ΑΕΛ προηγείται με 4-1 στις νίκες.

Στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις τους στην τελική φάση, η ΑΕΛ νίκησε στη Λεμεσό με 9-4 και η Ομόνοια νίκησε στη Λευκωσία με 7-3.

Μεταξύ τους αποτελέσματα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος:

4η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΕΛ 2-2
9η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ομόνοια 4-2
14η αγωνιστική: Ομόνοια – ΑΕΛ 4-6
19η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ομόνοια 7-3

 

Εξάλλου μετά  από τη χθεσινή(19.3) αστυνομική σύσκεψη η ΑΕΛ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας τα εξής,

•Τα εισιτήρια για τον τελικό του πρωταθλήματος διατίθονται από τώρα ηλεκτρονικά, στις μπουτίκ της ομάδας μας και θα υπάρχουν διαθέσιμα στα ταμεία του γηπέδου 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Τα season tickets δεν ισχύουν για τον τελικό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου

•Oι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας θα καθίσουν στη βόρεια κερκίδα του σταδίου (Η ίδια που χρησιμοποιήσαμε για τους ευρωπαϊκούς αγώνες).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy