Μέσα σε εχθρικό κλίμα, εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας – Σοβαρές καταγγελίες

Κόντρα στην Ελπίδα Λιοπετρίού έμεινε στην ισοπαλία 0-0 η Ανόρθωση Μουτταγιάκας

Στα πλαίαι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΣΤΟΚ η Ανόρθωση Μουτταγιάκας έμεινε στο ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας με την Ελπίδα Λιοπετριού. Με την ισοπαλία της αυτή παραμένει στη 2η και προνομιούχα θέση με 48 βαθμούς, έξι αγώνες πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μουτταγιάκας προέβει και επίσημα σε σοβαρές καταγγελίες για τη φιλοξενία από τους αντιπάλους μέσω αναρτήσεων της.

Οι αναρτήσεις από την Ανόρθωση Μουτταγιάκας για όλα όσα έγιναν μετά από το τέλος του αγώνα με την Ελπίδα Λιοπετρίου:

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας σήμερα να πάρει τη νίκη αλλά θελουμε να σταθούμε στα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή γύρω στους 50-60 οπαδούς της Ελπίδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίχτες μας αλλά με την βοήθεια παραγόντων της Ελπίδας της ιδιωτικής ομάδας ασφαλείας που προσέλαβε η ομαδα μας αλλα και της αστυνομίας καταφέραμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια. Για 20 -30 λεπτά δεχόμασταν αντίκειμενα αλλά και κροτίδες απο παράθυρα των αποδυτηρίων. Στο τελος με την βοήθεια της αστυνομίας (3 περιπολικά) μας συνόδευσαν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο.
Σαν διοίκηση προειδοποιήσαμε την ομοσπονδία της ΣΤΟΚ όσο και την ΚΟΠ 1 εβδομάδα πριν το παιχνίδι για το τι θα συνέβαινε σήμερα.
Σαν διοίκηση θα περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή αλλά και του διαιτητή και θα προβούμε σε καταγγελία των όσων συνέβησαν σήμερα.

 

Αυτά που γράφει στην απάντηση της η ομάδα της Ελπίδας αναφέρονται στον πρόεδρο του σωματείου μας Νικόλα Λάμπρου. Επειδή μίλησαν για ύβρεις από τον Πρόεδρο σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις και αφού όλα ξεκίνησαν από αυτόν γιατί τον πήρατε 2 φορές με τον καλύτερο τρόπο να του πείτε να σας δώσει το παιχνίδι και ότι έχουμε καλές σχέσεις. Πώς γίνεται να γράφεται για αλήθειες και για μούρη που δεν έχει ενώ εσείς με τα τόσα που σας έκανε ο Πρόεδρος όπως λέτε να τα ξεχνάτε και να τον παίρνετε να ζητάτε τους 3 βαθμούς με τον καλύτερο σας μάλιστα τρόπο,και περιμένω την επίσημη Ελπίδα να με διάψευση.
Με εκτίμηση ο Πρόεδρος του σωματείου
Νικόλας Λάμπρου.
(Δεν θα δώσουμε συνέχεια στη σημερινή κωμωδία)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy