Πρώτες αντιδράσεις από Άρη και Απόλλωνα(Δηλώσεις)

Τι δήλωσαν Κώστας Παπαδόπουλος(Άρης) και Γιώργος Βασιλείου(Απόλλων)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(13/3) η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπρου.

Ως γνωστό τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση ήταν Άρης – Ομόνοια και Πάφος – Απόλλωνας. Ο υπεύθυνος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Βασιλείου από πλευράς Απόλλωνα ανέφεραν:

 

Κώστας Παπαδόπουλος(Άρης):

“Να πω στο φίλο μου τον Ανδρέα(εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας), ότι ήταν περισσότερο προαίσθημα και το είπα γιατί είμαι λίγο προληπτικός και η μοναδική φορά που πήγαμε τελικό πριν 35 χρόνια, είχαμε αποκλείσει την Ομόνοια στον ημιτελικό. Η ομάδα μας έχει το δικαίωμα τα τελευταία τρία χρόνια να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν έχουμε γευτεί πολλές χαρές και είμαστε διψασμένοι για το τρόπαιο. Να το χαρεί ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

 

Γιώργος Βασιλείου(Απόλλων):

“Ο μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου για να βγούμε στην Ευρώπη. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Καλώ τους φίλους του Απόλλωνα να δώσουν βροντερό παρών στον επαναληπτικό και μακάρι να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε στον τελικό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy