«Καμερουνέζος διεθνής που δήλωνε 17 ετών είναι 23 και έχει άλλο όνομα»

Ο Βιλφρίντ Ντουάλα δήλωνε 17 ετών, ωστόσο ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής αποδείχτηκε πως είναι 23 και λέγεται Αλεχάντρ Μπαρντέλι!

Σάλος ξέσπασε μετά την αποκάλυψη για 62 ποδοσφαιριστές από το Καμερούν, οι οποίοι είχαν δηλώσει ψευδείς ηλικίες, με την περίπτωση του Βιλφρίντ Ντουάλα να ξεχωρίζει.

Ο μέσος της Βικτόρια Γιουνάιτεντ, που βρέθηκε και στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα, δήλωνε… 17 ετών, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύμα της Le Monde είναι 23. Το ακόμη πιο εξωφρενικό όμως είναι πως ο Ντουάλα δεν λέγεται όντως έτσι αλλά Αλεξάντρ Μπαρντέλι!

Ο… νεαρός χαφ είχε χαρακτηριστεί μεγάλο ταλέντο τους προηγούμενους μήνες, με πολλούς βέβαια να απορούν όταν είχε ανακοινωθεί η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας παρά τη μικρή εμπειρία που είχε, υποτίθεται, στα 17 του χρόνια.

Τώρα, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «διπλής ταυτότητας» και αντιλαμβάνεται κανείς πως η καριέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy