Πρώτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ… ανιαρό δεύτερο και ισοπαλία!

Στην ισοπαλία 2-2 έμειναν Απόλλωνας και Εθνικός με Σαγκάλ και Ηλία να σκοράρουν δις

Σαγκάλ και Ηλία σκόραραν από δύο γκολ και έφεραν το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Εθνικό να τελειώνει στο ισόπαλο 2-2.

Νωρίς άνοιξε το σκορ ο Απόλλωνας αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Σαγκάλ με ωραία κεφαλιά έβαλε τους «γαλάζιους» μπροστά στο σκορ. Ανοικτό παιχνίδι από την αρχή χωρίς σημασία με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ, χάνοντας καλή προϋπόθεση με Σαγκάλ για να απαντήσει στις ευκαιρίες αλλά και στο γκολ με το πλασέ του Μάριου Ηλία.

Στη συνέχεια είχαμε ευκαιρία με τον Κμέρτσικ που δεν σκόραρε, ενώ πέτυχε στην επόμενη φάση γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα με τον Σαγκάλ με κεφαλιά ξανά μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ηλία ισοφάρισε μετά από λάθος του Αρτεάν στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το το 60΄του αγώνα ο Εθνικός ήταν αυτός που έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει τρίτο γκολ, ενώ από την πλευρά του ο Απόλλωνας είχε κάποιες προυποθεσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο ρυθμός έπεσε πολύ με το παιχνίδι να φτάνει στο 80΄χωρίς κάτι το ενδιαφέρον. Τελικά μετά και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2, με Απόλλωνα και Εθνικό να παίρνουν από ένα βαθμό.

 

Κίτρινες: Πέιμπερνς, Βαλμπουενά / Αγγελόπουλος, Λίπσκι

Απόλλων: Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ, Κρμέντσικ(71΄Μπακένγκα), Σάντος(59΄Άδωνη), Γιούρσεβιτς, Σαγκάλ(82΄Κοστάκε), Αρτεάν(71΄Σπόλιαριτς), Νταρίκουα, Βαλμπουενά, Κολ.

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοΐζου, Άδωνη, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Κυριάκου, Κοστάκε, Παναγιώτου, Μπάκενγκα.

 

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Λομοτέι, Ιωάννου, Καμπρέρα, Μ. Ηλία, Ντράζιτς, Αγγελόπουλος.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Σπιρόφσκι, Περατικός, Ηλία Κ., Μεσκίτα, Μπίκερ, Νικολάου, Μπέκερ, Στυλιανού, Ιωαννίδης, Λεμίσκο, Χριστοφή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy