Ισοπαλία στο Παφιακό που βολεύει την Καρμιώτισσα

Με αριθμητικό μειονέκτημα η Καρμιώτισσα κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό από την ΑΕΖ που διαμρτυρήθηκε έντονα για ακυρωθέν γκολ

Στην ισοπαλία 0-0 έμειναν Καρμιώτισσα και ΑΕΖ με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα για το γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Σαμπό.

Με χαμηλό ρυθμό και πολύ παιχνίδι κέντρου κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ να έουν ευκαιρίες αλλά να μην μπαίνει γκολ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τελική από την ΑΕΖ και σουτ του Παστελλή που κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετέλλευτο. Στο 56΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΖ με τον Κάστρο να αποχωρεί και τον Κλε να παίρνειτη θέση του. Στο 64΄τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν με τον Ουεσλάτι να δέχεται 2η κίτρινη κάρτα και πλέον η Καρμιώτισσα να είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί για περίπου ένα μισάωρο με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρά το ότι η Καρμιώτισσα ήταν με αριθμητικό μειονέκτημα εντούτις δεν έμεινε πίσω, έχοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ στο 78΄ο Σπόλιαριτς έσωσε τη μεγάλη ευκαιρία του Σιφνέο που μόνος σούταρε αλλά νικήθηκε. Στο 84΄ο Σαμπό για την ΑΕΖ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού όπως υποδείχθηκε από το VAR ως οφσάιντ, ενώ τα φώτα έπεσαν στο Παφιακό. Το παιχνίδι επανήρχισε με τον διαιτητή να βάζει 11 λεπτά καθυστερήσεων!

Η ΑΕΖ προσπαθούσε να βάλει το νικητήριο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία 0-0 με την Καρμιώτισσα να είναι η “κερδισμένη” αφού πήρε ένα πολύτιμο βαθμό, ενώ η ΑΕΖ δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ έντονες είναι οι διαμρτυρίες της για το ακυρωθέν γκολ.

 

Κίτρινες: Χριστοφή / Χατζηβασίλης

Κόκκινες: Ουελάτι (2η κίτρινη)

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Τσουκαλάς, Θεοδώρου(90+2 Ματθαίου), Ρόσι, Χαραλάμπους(56΄Αγγελή), Γκραντινάρου(68΄Παντελή), Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι, Παουλάβετς.

Στον πάγκο: Βιολάρης, Άντος, Μελετίου, Μιχαήλ, Παντελή, Αγγελή, Σπανός, Ματθαίου, Αριστείδου, Ψύχας

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής(71΄Χριστοφή), Αντωνίου, Σαρφό(82΄Σλόγκαρ), Ρότσα, Κάστρο(56΄Κλε), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης, Ρουίζ(71΄Σιφνέος), Ντιγκινί, Σαμπό.

Στον πάγκο: Στυλιανού, Μπέκερ, Αντωνίου, Σλόγκαρ, Χριστοφή, Ματόγκο, Ντιομαντέ, Σιφναίος, Χρίστου, Ταβάρες, Ιωσηφίδης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy