Ν. Κωνσταντίνου: “Έπαιξαν ρόλο και κάποια άλλα πράγματα και αυτή είναι η πικρή αλήθεια – Τα επόμενα ματς κρίνουν πολλά” (Ηχητικό)

Ο Νικόλας Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Δώδεκα στα ΣΠΟΡ" του Super Sport FM 104.0 με τον Μάκη Νικολάου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, «στάθηκε» στην ήττα από τον Εθνικό, το ματς που ακολουθεί με την Καρμιώτισσα αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για παραμονή στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας.

Κάποιες από τις τοποθετήσεις:

Για την ήττα από τον Εθνικό και ο «τελικός» με Καρμιώτισσα: «Ήταν ένα ματς το οποίο θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουμε ζωντανοί στο κόλπο της παραμονής. Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο. Ήταν στα μέτρα μας και αν σκοράραμε θα παίρναμε τη νίκη. Αυτό δεν το καταφέραμε. Δεν δώσαμε το κάτι παραπάνω. Δεχθήκαμε άλλη μια  ήττα η οποία μας βάζει δύσκολα. Καλούμαστε πλέον να πάμε την Τετάρτη στην Πάφο κόντρα στην Καρμιώτισσα, όπου πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη. Σε περίπτωση που δεν έρθει, όλοι καταλαβαίνουν ότι μένοντας πίσω 10 βαθμούς από την ομάδα που κυνηγάς, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά».

Για το ενδεχόμενο ισοπαλίας και η νίκη που αγνοείται: «Η ισοπαλία αν ερχόταν στο χθεσινό παιχνίδι δεν θα ήταν καταστροφική. Αν έρθει με την Καρμιώτισσα δεν θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι μονόδρομος. Δεν ξέρω τι πάει λάθος και ποιος μας έχει καταραστεί. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη και η ομάδα μας δεν την έχει».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Η μοναδική απουσία είναι λόγω καρτών του Αντώνη Ελευθερίου».

Για το καλό ξεκίνημα και η φτωχή συγκομιδή στη συνέχεια: «Η ομάδα δικαιούτο αρκετά περισσότερα πράγματα και δεν τα πήραμε. Τα έχουμε με τους εαυτούς μας. Μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μετά τα χαλάσαμε. Έπαιξαν ρόλο και κάποια άλλα πράγματα και αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Είμαστε αναγκασμένοι να δούμε την επόμενη μέρα».

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε στο ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy